Tuning dirkalnih vozil

Tuning dirkalnih vozil

Našemu znanju, izkušnjam in opremi zaupajo tudi profesionalni dirkači iz sveta avtomobilizma. Nič presenetljivega ni, če boste v naši delavnici zasačili dirkalna vozila za reli, krožne dirke ali celo formulo student iz Maribora.

Chip tuning, oziroma v bolj žargonskih vodah »čipiranje« in »čipanje« ter malo bolj redko »remap«, je področje naše profesije v katerem se odlično znajdemo in zato tudi vedno zagotavljamo vrhunske produkte.
Vaš avtomobil vam lahko nudi večje užitke in lepšo vožnjo le, če ga boste zaupali profesionalcem, ki vedo kaj delajo. Pri Tunercu za besedami stojimo tudi z meritvami in širokim spektrom zadovoljnih strank, med katerimi so tudi profesionalni dirkači, ki si napak na tem področju ne smejo privoščiti.

Verjamemo v našo strokovnost in profesionalnost, zaradi česar tudi brezkompromisno stojimo za našimi produkti. Prepričani smo namreč, da kdor zna optimirati pravo dirkalno vozilo, zna tudi osebno vozilo. Poraja pa se nam dvom v strokovnjake, ki se dirkalnikov izogibajo.

Ni komentarjev

Oddaj komentar