Zgodovina

TunERC ni zgolj podjetje ali delavnica, TunERC pooseblja strast in odvisnost do motoršporta. Pravno formalni obstoj datira v leto 2007, a naš ustanovitelj je zasvojen z bencinskimi hlapi že od leta 1989. Z leti je spoznal, da ni sam v svetu avtomobilskih navdušencev, kjer se je po ustnem izročilu že uveljavljal za strokovnjaka na svojem področju. Podjetje je pod pritiski profesionalnih in amaterskih drikačev, ki so želeli svoje avtomobile nadgraditi z njegom znanjem, ustanovil Ervin Ivančič.

V letih 2003-2005 so bili predvsem avtomobili iz daljnega vzhoda tisti, ki so prišli v roke našega mojstra. Med njimi so absolutno prednjačila vozila znamke Honda.

onas5

Vsak začetek je skromen, a z veliko truda in vere se kaj hitro udejanji kot merilo ali standard drugim. Tudi naši začetki so bili skromni, kjer so optimizacije potekale na prostem. A s konstantno rastjo povpraševanja po naših storitvah je bilo kaj kmalu jasno, da tak način dela ni več opcija. Leta 2007 se je izvrišila ena večjih investicij, ki nam je prinesla valje priznanega podjetja Mustang Dynamometer, in sicer model MD250 s kapaciteto 1200 konjskih moči…

Ervin Ivančič, ustanovitelj:
“Veličina valjev in pa tudi njihov hrup pri delovanju sta me je prisilila v odločitev, da se grem poizkusiti v podjetniške vode, kar sem konec leta 2007 tudi storil…”

preberi celotno zgodovino...

TUNERC Ervin Ivančič s.p.

Sedež: Ulica talcev 8, 8000 Novo mesto
Delavnica: Levičnikova cesta 4, 8000 Novo mesto
Matična: 3235866000
Davčna: 13554026
info@tunerc.si

onas3

valji

Naša delavnica se nahaja v Novem mestu na naslovu Levičnikova cesta 4, takoj za bencinsko črpalko OMV. Opremljena je z Mustang Dynamometer valji in najsodobnejšimi ECU tuning orodji. Vse “mape” so naše in dejansko spisane ter stestirane pri nas in na naših valjih.

kontaktirajte nas

Zakaj izbrati prav nas?

Ko takole prebiramo in brskamo po spletu, naletimo na kopico sposobnih tunerjev, ki zatrjujejo na njihovi spletni strani, da so najboljši, da obstajajo že 10 do 20 let, da je njihov tuning oprema najboljša, da imajo najboljše tuning programe, najboljši razvoj in še kaj… Zelo redko pa zasledimo, da je kdorkoli od njih sploh kdaj optimiral kako dirkalno vozilo, še posebej za krožne dirke, kjer je vozilo na polnem plinu pol ure ali več.

onas4

Smo pravo nasprotje aktualne ponudbe na trgu. Mape pišemo in razvijamo sami, kar je naša glavna konkurenčna prednost. Mape oz. optimizacijo motorne elektronike opravljamo za vsa vozila, ne glede na pogonsko gorivo. Naj poganja vašega konjička plin, bencin ali plinsko olje (dizel), mi smo odgovor za vaše želje. Z velikim veseljem se lotimo dirkalnih vozil, kjer je vsaka mala napaka v krmilnem programu usodna za visoko zmogljiv in “do konca navit” pogonski agregat.

Verjamemo v našo strokovnost in profesionalnost, zaradi česar tudi brezkompromisno stojimo za našimi produkti. Prepričani smo namreč, da kdor zna optimirati pravo dirkalno vozilo, zna tudi osebno vozilo. Poraja pa se nam dvom v strokovnjake, ki se dirkalnikov izogibajo. Čemu bi zaupali vozilo strokovnjakom, ki nočejo opraviti posega poznavalcem?

zakaj izbrati prav nas?