Loading

Levičnikova cesta 4, 8000 Novo Mesto

+386 31 811 172

info@tunerc.si

Pon-Pet: 9:00 – 17:00

Meritve moči na valjih

Mustang Dynamometer MD-AWD-800 z zmožnostjo merjenja do 3500 konjskih moči

Mustang je serijo MD-AWD-800 zasnoval kot dyno, ki ga je mogoče enostavno prilagoditi tako, da ustreza praktično vsakemu scenariju testiranja, ne da bi bilo treba kdaj ogrožati. V načinu AWD lahko serija 800 XL preizkuša vozila AWD z medosnimi razdaljami do 134”, dovolj za upravljanje Hummer H1s. V načinu 2WD serija 800 uporablja en valj premera 24 palcev z nizko osnovno mehansko vztrajnostjo, ki vam omogoča preizkušanje najlažjih vozil.

Kot možnost je 24-palčni valj mogoče naročiti kot “split-roll”, kar omogoča nadaljnji odklop sistema, spuščanje inertivnosti sistema … kot nalašč za testiranje motociklov.

Ko Mustang pravi, da je MD-AWD-800 najbolj vsestranski AWD dyno za vsako ceno, to mislimo. Lahko preizkusite katero koli vozilo ali motorno kolo, ki pride skozi vaša vrata. Preklopite z AWD na 2WD na MC z enostavnim klikom miške, če je opremljen z dodatnimi sistemi za odklop.

Kot vsi Mustang dynosi, tudi MD-AWD-800 vključuje vse napredne nastavitvene zmogljivosti, ki so vključene v standardno programsko opremo PowerDyne Software, kot so konstantna hitrost, stalen navor, koračni preizkusi in časovni preskusi, kot je sprint 1/4 milje. izvedeno z uporabo Mustangove patentirane tehnologije simulacije vozil, kjer dyno samodejno nadzira nakladanje, da simulira dejanske pogoje na cesti.

Vas zanima dejanska moč vašega vozila?

Prijavite se na meritev moči vašega vozila še danes! Za meritev so obvezne letne pnevmatike. Nudimo tudi dnevni najem merilnega sistema z našo asistenco. Za več informacij nas kontaktirajte.

  • Nudimo dnevni najem valjev z našo asistenco.
  • Idealna priložnost za klubski dynoday.
  • Vsako vozilo osebno pregleda in predela lastnik podjetja Ervin Ivančič, ki je tudi vodja razvoja in avtor vseh modificiranih programov, ki se vgrajujejo v našem podjetju.
  • Pri nas delamo tuning samo na vozilih, ki so za to primerna, saj je varnost in kvaliteta na 1. mestu
  • Pri svojem delu uporabljamo samo najkvalitetnejšo razvojno opremo.
  • Na vozilih VAG in Porsche koncerna postopek izvajamo z identično opremo in po enakem postopku, kot to počne tovarna.
  • ECUje lahko detajlno optimiramo tudi ob močno spremenjenih mehanskih komponentah (večja turbina, večje šobe vbrizga,…) in to v vseh območjih delovanja.
  • Meritve na valjih pri chiptuningu so gratis oz. so vedno že vštete v ceno chiptuninga.

Vsako vozilo – bodisi osebni avtomobil, tovornjak ali motorno kolo – je unikatno. Bistveno je razviti dobro rešitev za vsakega od njih. Z leti izkušenj, smo sposobni razviti najboljšo rešitev za vsa vozila in s preizkusom na valjih simulirati praktično enake pogoje, ki jih bo vozilo srečalo v resničnem svetu. zaradi tega smo lahko prepričani, da se bo rešitev odlično obnesla tudi pri uporabi izven testne celice v naši delavnici. Tuning lahko ponudimo za katerokoli znamko in pripravimo primerno rešitev za vaše vozilo.

Zaupalo nam je že več kot 5000 strank