Loading

Levičnikova cesta 4, 8000 Novo Mesto

+386 31 811 172

info@tunerc.si

Pon-Pet: 9:00 – 17:00

Zakaj izbrati nas?

Predvsem vam svetujemo, da izberite izvajalca, ki ima za seboj »kilometrino«, se vsakega vozila loti individualno ter ima vso potrebno opremo, da bo dosegel najboljši rezultat. Med obvezni del opreme tako spadajo tudi merilni valji. Toplo priporočamo tudi meritve moči in navora tako pred kot tudi po opravljenem posegu.

Ko takole prebiramo in brskamo po spletu, naletimo na kopico sposobnih tunerjev, ki zatrjujejo na njihovi spletni strani, da so najboljši, da obstajajo že 10 do 20 let, da je njihov tuning oprema najboljša, da imajo najboljše tuning programe, najboljši razvoj in še kaj…

Na kaj je potrebno paziti

Zelo redko pa zasledimo, da je kdorkoli od njih sploh kdaj optimiral kako dirkalno vozilo, še posebej za krožne dirke, kjer je vozilo na polnem plinu pol ure ali več (gorske dirke to niso, tam je vozilo obremenjeno le 2-3 minuti, kar ni dober dokaz kvalitetnega tuninga). Predno vam dokončno odgovorimo, zakaj smo vaš odgovor, se vprašajte naslednje:

  • Komu bi zaupali svoje vozilo?
  • Kdo od njih sploh obstaja že 10 let, razen parih izjem?
  • Kdo od njih sploh sam razvija tuning programe razen parih izjem?
  • In tudi kako jih razvija? Kar tako na pamet, kot učijo pri italijanskih tuning hišah, kjer v enem dnevu opravite tuning tečaj in dobite certifikat tunerja čeprav ste teden dni prej delali v mesariji ali na pošti?
  • Koliko od njih jih sploh ima dobro tuning opremo?

Mape pišemo sami

Smo pravo nasprotje aktualne ponudbe na trgu. Mape pišemo in razvijamo sami, kar je naša glavna konkurenčna prednost. Mape oz. optimizacijo motorne elektronike opravljamo za vsa vozila, ne glede na pogonsko gorivo. Naj poganja vašega konjička plin, bencin ali plinsko olje (dizel), mi smo odgovor za vaše želje. Z velikim veseljem se lotimo dirkalnih vozil, kjer je vsaka mala napaka v krmilnem programu usodna za visoko zmogljiv in “do konca navit” pogonski agregat.

  • Meritve na valjih pri chiptuningu so gratis oz. so vedno že vštete v ceno chiptuninga.
  • Vašemu vozilu se bomo posvetili individualno, to pomeni da ne bomo nalagali generičnih map in jih samo malo prilagajali, kot to počne večina drugih tunerjev, ampak bomo točno vaše vozilo stestirali, izmerili, pologirali in spisali mapo, ki bo primerna LE za vaše vozilo.

Verjamemo v našo strokovnost in profesionalnost, zaradi česar tudi brezkompromisno stojimo za našimi produkti. Prepričani smo namreč, da kdor zna optimirati pravo dirkalno vozilo, zna tudi osebno vozilo. Poraja pa se nam dvom v strokovnjake, ki se dirkalnikov izogibajo. Čemu bi zaupali vozilo strokovnjakom, ki nočejo opraviti posega poznavalcem?

Trg je na žalost zasičen s ponudbo generičnih map in tudi raznih “čudežnih” škatlic. Da tovrstna vozila še nekaj časa delujejo gre zasluga zgolj razvojnim inženirjem posameznih avtomobilskih proizvajalcev, ki so sestavne komponente motorja predimenzionirali za serijsko nazivno moč pogonskih agregatov. Poleg tega pa imajo moderna vozila več map za delovanje, za katere domači strokovnjaki ne vedo. Tudi te mape deloma pripomorejo k dejstvu, da ne pride do težjih okvar neposredno po posegu. Kar je morebiti tudi slabost za stranko, saj je po pretečenem času težje okriviti neprofesionalno izveden poseg.

Skrivnost delovanja amaterskih tuning posegov je v tem, da praviloma pripravijo sistem do tega, da motorni krmilni napravi pošiljajo prirejene podatke, ki jih presežejo od različnih tipal. Tako tudi ne zagotavljajo optimalnega delovanja motorja ampak povišanje moči in navora na račun povišane porabe goriva, kar lahko vodi v hitrejšo obrabo mehanskih sklopov in posledično tudi do težjih okvar. Z drugimi besedami – motor po takem posegu konstantno deluje nepravilno.

  • Vprašajte se, kdo je dovolj kompetenten za izvajanje modifikacij na vašem vozilu?
  • Nekdo, ki je dobro računalniško podkovan ali kdo ki je dobro avtomehanično podkovan?

Mi v našem podjetju živimo z bencinskimi hlapi že od mladih nog, naša zgodovina kaže na našo vztrajnost po dosežkih, na spoznavanje tako električnih, kot tudi mehanskih komponent vozila.

In sprašujemo se, kako sploh nekateri lahko čiptunirajo vozilo, ko sploh ne vedo kako to vozilo deluje.

Pri nas je drugače, lahko vam prilagodimo program v motorni elektroniki, lahko vam vozilo usposobimo v brezhibno stanje (odprava napak na vozilu), lahko vam naredimo kakršenkoli poseg na vozilu, od nastavitev komponent, do kompletne obnove in sestave motornega agregata in še kaj.

Ker poznamo delovanje vsake, tudi najmanjše, komponente do potankosti, lahko fino nastavljamo delovanje celote po vaših željah, ali – še raje – po željah motorja. Optimum delovanja je tako vedno zagotovljen.

Vam naše obljube upajo zagotoviti drugod? Naše reference govorijo za nas!