Loading

Levičnikova cesta 4, 8000 Novo Mesto

+386 31 811 172

info@tunerc.si

Pon-Pet: 9:00 – 17:00

O podjetju

Naslov delavnice
Levičnikova cesta 4
8000 Novo mesto
Delovni čas
Pon-Pet 9:00 - 17:00
Sobote po dogovoru.
Nedelje in prazniki zaprto.
Sledite nam

Kje se nahajamo

Naša delavnica se nahaja v Novem mestu na naslovu Levičnikova cesta 4, takoj za bencinsko črpalko OMV. Opremljena je z Mustang Dynamometer valji in najsodobnejšimi ECU tuning orodji. Vse “mape” so naše in dejansko spisane ter stestirane pri nas in na naših valjih.

Sedež: Ulica talcev 8, 8000 Novo mesto
Delavnica: Levičnikova cesta 4, 8000 Novo mesto
Matična: 3235866000
Davčna: 13554026
info@tunerc.si

Imate kakšno vprašanje?

Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca.

Zgodovina podjetja

20 let izkušenj

TunERC ni zgolj podjetje ali delavnica, TunERC pooseblja strast in odvisnost do motoršporta. Pravno formalni obstoj datira v leto 2007, a naš ustanovitelj je zasvojen z bencinskimi hlapi že od leta 1989. Z leti je spoznal, da ni sam v svetu avtomobilskih navdušencev, kjer se je po ustnem izročilu že uveljavljal za strokovnjaka na svojem področju. Podjetje je pod pritiski profesionalnih in amaterskih drikačev, ki so želeli svoje avtomobile nadgraditi z njegom znanjem, ustanovil Ervin Ivančič.

V letih 2003-2005 so bili predvsem avtomobili iz daljnega vzhoda tisti, ki so prišli v roke našega mojstra. Med njimi so absolutno prednjačila vozila znamke Honda.

Vsak začetek je skromen, a z veliko truda in vere se kaj hitro udejanji kot merilo ali standard drugim. Tudi naši začetki so bili skromni, kjer so optimizacije potekale na prostem. A s konstantno rastjo povpraševanja po naših storitvah je bilo kaj kmalu jasno, da tak način dela ni več opcija. Leta 2007 se je izvrišila ena večjih investicij, ki nam je prinesla valje priznanega podjetja Mustang Dynamometer, in sicer model MD250 s kapaciteto 1200 konjskih moči. Ta nam je dobro služil vse do 2018, ko smo ga nadomestili s popolnoma novim 4×4 dynom ki zmore meritve do 3500 konjskih moči! Več o tem pa si preberite na podstrani zgodovina podjetja.

Preberi celotno zgodovino podjetja

Zakaj izbrati prav nas?

Ko takole prebiramo in brskamo po spletu, naletimo na kopico sposobnih tunerjev, ki zatrjujejo na njihovi spletni strani, da so najboljši, da obstajajo že 10 do 20 let, da je njihov tuning oprema najboljša, da imajo najboljše tuning programe, najboljši razvoj in še kaj… Zelo redko pa zasledimo, da je kdorkoli od njih sploh kdaj optimiral kako dirkalno vozilo, še posebej za krožne dirke, kjer je vozilo na polnem plinu pol ure ali več.

Smo pravo nasprotje aktualne ponudbe na trgu. Mape pišemo in razvijamo sami, kar je naša glavna konkurenčna prednost. Mape oz. optimizacijo motorne elektronike opravljamo za vsa vozila, ne glede na pogonsko gorivo. Naj poganja vašega konjička plin, bencin ali plinsko olje (dizel), mi smo odgovor za vaše želje. Z velikim veseljem se lotimo dirkalnih vozil, kjer je vsaka mala napaka v krmilnem programu usodna za visoko zmogljiv in “do konca navit” pogonski agregat.

Vašemu vozilu se bomo posvetili individualno, to pomeni da ne bomo nalagali generičnih map in jih samo malo prilagajali, kot to počne večina drugih tunerjev, ampak bomo točno vaše vozilo stestirali, izmerili, pologirali in spisali mapo, ki bo primerna LE za vaše vozilo.

Verjamemo v našo strokovnost in profesionalnost, zaradi česar tudi brezkompromisno stojimo za našimi produkti. Prepričani smo namreč, da kdor zna optimirati pravo dirkalno vozilo, zna tudi osebno vozilo. Poraja pa se nam dvom v strokovnjake, ki se dirkalnikov izogibajo. Čemu bi zaupali vozilo strokovnjakom, ki nočejo opraviti posega poznavalcem?

Več informacij

Še nimate termina? Rezervirajte si ga zdaj.

Specializirani smo za chip tuning oz. chiptuning vseh vrst vozil zato ne odlašajte in nas kontaktirajte za termin še danes.

Tel: +386 31 811 172

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE